HTML

Kösz élet

Magabiztosan, mint Don Quijote a szélerőmű parkban.

Larissa

Von Siebenbuergen 2010.07.06. 15:03

Miután bejelentette, hogy Paraguay világbajnoki címe esetén meztelenül kíván szaladgálni a főváros utcáin, a VB legnépszerűbb szurkolója megérdemel egy rövid bemutatást 10 perc guglizást.

UPDATE: Támogatjuk!

Larissa Riquelme, lássuk be, azzal a nagyszerű ötlettel tűnik ki kismillió más wannabe worldwide celeb társa közül, hogy felismerte azt a piaci rést, hogy eleddig meglepően és bántóan szerény létszámban lengettek nagytotálban szilikon csöcsöket nemzetközi sporteseményeken. De mit is tudhatunk erről a drága teremtésről?

Implantátuma rendeltetésének megfelelő alkalmazása előtt nem sokban különbözött ezer más, mondjuk csinoska, Dél-amerikai társától - mely típus jelen sorok írójának sincs sem lenne ellenére -, s bár visszataszítónak ekkor sem volt nevezhető, a smink és a megfelelő fodrász (meg a már emlegetett páros szerv) sokat dobtak hősnőnk megjelenésén.

Sikeres bemutatkozása óta megtudtuk róla, hogy valami fehérnemű-modell, előszeretettel tartja a telefonját hivalkodó mobiltámasztékok között, valamint szívesen mutatkozik transzvesztita és pudvás szurkolótársai körében.

Úgy tűnik, a Larissa-t futtató menedzsment előrelátóan felkészült a világbajnokság után röviddel záródó hype utáni életre is, hiszen már a vélhetően rövidesen előkerülő házipornó egyes képkockái is fel-felbukkannak.

Végezetül szögezzük tehát le, hogy Argentína ellenében, természetesen Paraguay-nak szurkolunk, mind Larissa-nak, mind a csapatnak további sikereket kívánunk!

Bónuszként pedig tekintsünk meg egy irtózatosan béna fotosopot, illetve egy minimalista before-after összeállítást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: sport csajok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koszelet.blog.hu/api/trackback/id/tr512122997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása