HTML

Kösz élet

Magabiztosan, mint Don Quijote a szélerőmű parkban.

Beindult a diplomácia gőzhenger!

Von Siebenbuergen 2012.11.18. 13:59

piros_pontos_1353074566.jpg_1200x1011

Ha bárkinek (az azeri bravúr-sorozat után van még ilyen?) illúziói lettek volna, hol is van a helyünk a világban, csak az utóbbi pár nap eseményei helyére teszik a gondolatmenetet.

Orbán és Áder külön-külön találkoztak a szerb miniszterelnökkel, a "temerini fiúk ügye semmilyen módon nem volt napirenden abban a tárgyalássorozatban", tudtuk meg Giró-Szász konyakszakértőtől. Nyilván nem beleszarás, küszöb alatt közlekedés, biztosan egyéb diplomáciai csatornákon zúzzuk péppé Szerbiát (akinek uniós csatlakozásához majd egyszer a mi igenünkre is szüksége lesz).

Aztán örömteli semmi nem történik a Tobin-ügyben, az írek soha az életben nem fogják kiadni a két kislányt halálra gázoló, majd hazaszökő gyilkost, aki természetesen azóta is szabadlábon van.

Miközben idehaza dübörög a fairy tale, a kivándorlás laza 20 év csúcson, de semmi probléma, látatlanban merem mondani, hogy minden idők legdrágább és legfosabb Sziget-reklámja meg fogja fordítani a tendenciát.

Szinte váratlanul, Lukasenka (leánykori, orosz nevén Lukasenko), az emberi és polgári jogok páneurópai élharcosa testvéri rendszerre ismert a nemzeti együttműködésben, és megtudtuk, ha szerencsénk van, nem mi leszünk a következő EU költségvetés legnagyobb vesztesei, de a dobogót elkerülni biztosan nem fogjuk.

Nyilván e sorok szerzőjének nincs semmiféle arányérzéke, de mintha az MTVA és a Selmeczi-Giró-Szász agyesszencia pöttyet más hangsúlyokkal adnák elő ugyanezt.

Vígasztaljanak hát mindannyiunkat legkiválóbb miniszterünk legújabb szösszenetei az éber kómából!

Címkék: politika magyarország abszurdisztán matolcsy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koszelet.blog.hu/api/trackback/id/tr54910299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása