HTML

Kösz élet

Magabiztosan, mint Don Quijote a szélerőmű parkban.

Schmitt lemond, Kocsis bűnszervezetben

Von Siebenbuergen 2012.03.31. 02:22

 Ugye ez sok lett volna egy napra? Hát megkíméltek bennünket.

Foglalkozzunk előbbivel, hiszen 13 percben élvezhettük nyolc körül magát a velünk élő kádárizmust, Obersovszky felszopóművész úrtól a pofánkba hazudozásig. Vagy hogy egy másik plágiummal éljek: megmutatták nekünk, hogy Patyesz továbbra is tátott szájjal kíván kóvályogni a faszerdőben.

Pár apróság viszont talán elkerülte sokak figyelmét, ezért a nyilvánvaló hazugságok és téveszmék (basszátok meg, ez a faszi tényleg elhiszi, hogy ilyen egy tudományos munka) sorolása helyett, amit olyan 4millió helyen fogtok a napokban megtalálni, csak ezekről az apró mozzanatokról, röviden.

Olyan 9.00 környékén a sértődött komcsi funkcionárius szó szerint a következőt találta mondani: "Ezek közben itt egy gyorsított eljárással, úgy hogy engem meg sem kérdeztek..." Annyi, de annyi minden van benne csak ebben a fél mondatban. Ezek azon egyetem szenátusának tagjai, melynek (részben) elődjét Patyesz meg kívánja védeni. Hihető. Ezek meg merték tenni, hogy Schmitt elvtárs nélkül döntést hoztak. Tarthatatlan.

Ha jól figyeltem, 12.20 környékén említi los angelesi emberünk, hogy "csináltunk egy dolgozatot", aztán kifejti, hogy "most mindenki megtudja, hogy becsületesen jártam el". Szerintem mindenki megtudta.

Az külön csodálatos volt, ahogy a 24 órás bújócska világbajnoka tonnaszámra sorolta dicső tetteit (persze egytől-egyig relevánsak a plágium-ügyben), éppen a döntés pillanatában tett embert próbáló erőfeszítéseit (kitüntette például a Hankook elnökét - a Hankookét....), illetve többek között ismét felhívta figyelmünket arra az igen lényeges körülményre, hogy írógépen írt. Így 13 perc alatt saját magát meg is győzte, hogy a világ rendben van.
 
Schmitt elvtárs, na ez a része valóban férfimunka volt!

Címkék: politika magyarország abszurdisztán kocsis istván scmitt pál

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koszelet.blog.hu/api/trackback/id/tr294351315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása