HTML

Kösz élet

Magabiztosan, mint Don Quijote a szélerőmű parkban.

Jótékonysági árverés!

Von Siebenbuergen 2010.06.16. 14:37

Az árvízi károk elhárításának támogatása érdekében fogott össze a jégkorongos társadalom. A jégkorong.blog kezdeményezéséhez válogatott játékosok, lelkes szurkolók, bloggerek és maga a szövetség is csatlakoztak. A felajánlott - döntő többségükben dedikált - relikviákra a vatera.hu oldalán lehet licitálni. Az elárverezett tárgyakért a vatera nem kér jutalékot, így biztos lehetsz benne, hogy a teljes összeg a megfelelő helyre kerül.

Az árverésre feltett kincsek között van ifj. Ocskay Gábor utolsó ütője, Alexander Ovecskin Dinamo meze, Ladányi Balázs ljubljanai ezüstje, Nicklas Backström ütője, Szuper Levente válogatott meze, vagy olyan ritkaságok is, mint a New Yorker magazin '65-ös és '67-es jégkorong témájú borítói.

Részletek itt, hajrá!

Címkék: sport jótékonyság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koszelet.blog.hu/api/trackback/id/tr242086327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása